top of page
AEnB2UpSqVhaWQ4Umgb39KSPhpIAJc9DtOm3PrUK

HOE WERK IK 

Om te komen tot een passend afscheid luister ik, neem ik de tijd en ga mee in wat nodig is. We gaan op zoek naar de rode draad in het leven van uw dierbare. De basis van het levensverhaal bestaat uit het geleefde leven en wat hem of haar daarin zo bijzonder maakte. Samen bereiden we een persoonlijk afscheid voor dat in woord en beeld aansluit bij uw wensen en wat tegelijkertijd recht doet aan de overledene. U kunt denken aan: het welkomstwoord, een kaarsen- of ander ritueel, het levensverhaal en de
slotwoorden. Wanneer er meerdere sprekers zijn stem ik de teksten op elkaar af en leg ik de verbinding tussen de verschillende verhalen.

C11D4DB8-A8B9-4D94-A75A-77361E698916 (1)

WAT BIED IK

Als spreker en begeleider help en ondersteun ik u in een tijd waarin veel zaken in betrekkelijk korte tijd geregeld moeten worden. Waar in dezelfde tijd er ook aandacht en rust mogen zijn om de uitvaart vorm en inhoud te geven. Wanneer er kinderen bij het afscheid zijn betrokken krijgen zij, wanneer ze dat willen, een eigen plek tijdens de dienst van afscheid. Als het geloof een rol speelde in het leven van de overledene, kan ik in overleg met u invulling geven aan een dienst waarin de levensovertuiging van hem of haar recht wordt gedaan.

TARIEVEN

Voor de begeleiding en het spreken bij afscheid vraag ik €500,-. Hierbij zijn inbegrepen:

 

  • Thuisgesprek bij nabestaanden

  • Contacten in de dagen tot aan de uitvaart

  • Het schrijven van het levensverhaal en of overwegende woorden

  • Het geheel bege-leiden op de dag van de uitvaart 

 

Overleg is mogelijk.

IMG_8886_edited.png
bottom of page